Splošni pogoji

Z vpisom vašega e-naslova in osebnih podatkov ste se prijavili v imenik prejemnikov e-novic preko e-pošte in kratkih sporočil (sms).

Zakaj želimo, da nam zaupate vaše osebne podatke, ne le e-naslov in številko mobilnega telefona, temveč tudi ime priimek, letnico rojstva in kraj bivanja? Ti podatki nam omogočajo, da vam bomo pošiljali le tiste informacije, ki so za vas lahko koristne ali relevantne. Vaše ime in priimek nam omogočata, da vam pisma personaliziramo in vas v besedilu pravilno naslovimo.

Pošiljali vam bomo le informacije v zvezi z muzikali v produkciji podjetja Prospot d.o.o. ali o predstavah, katerih organizator ali soorganizator je podjetje Prospot d.o.o., ter informacije, ki so vezane na prej omenjene prireditve.

Prejemniki e-novic boste obveščani o posebnih ugodnostih, ki bodo veljale le za vas – naročnike oziroma prejemnike e-novic, o popustih, o možnostih prednostne izbire sedežev, o možnosti nakupov spominskih izdelkov, ki so v neposredni povezavi s predstavami in podobnem. Obveščeni boste tudi o datumih predstav, o morebitnih prestavitvah datumov predstav in odpovedih ter o zanimivostih v zvezi s predstavami, katerih producent ali organizator je podjetje Prospot d.o.o..

Obvezujemo se skrbno varovati podatke, ki ste nam jih zaupali, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ostalo zakonodajo in predpisi. Zbrani osebni podatki se bodo obdelovali samo za namen, za katerega ste nam dali izrecno privolitev.

Kadarkoli imate pravico pridobiti naslednje informacije o vaših osebnih podatkih:

– namen obdelave,

– vrste osebnih podatkov,

– uporabnike ali kategorije uporabnikov,

– predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov,

– pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu;

– kadar osebni podatki niso zbrani pri posamezniku, na katerega se ti nanašajo, vse razpoložljive informacije v zvezi z njihovim virom.

Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili le tako dolgo, dokler se bo podjetje Prospot d.o.o. ukvarjalo s produkcijo predstav in organizacijo prireditev. V kolikor bo podjetje prenehalo s to dejavnostjo ali prenehalo delovati, bomo vaše podatke izbrisali iz nosilcev podatkov. Vaše podatke bomo izbrisali iz seznama prejemnikov e-novic tudi, če se boste iz seznama odjavili.

Z označeno kljukico ste sprejeli splošne pogoje o obveščanju preko e-pošte in kratkih sporočil. Iz imenika se lahko kadarkoli odjavite tako, da preprosto kliknete na »Odjava iz liste prejemnikov e-novic« na prejetem sporočilu ali pa tako, da nam pišete na info@prospot.si.